0700-916590 info@halsokraften.se

Läsvärd bok om självläkning

I dag ger Sanna Ehdin ut sin nya bok, den Nya Självläkande Människan

9789187371004_200_nya-sjalvlakande-manniskanJag läste Den Självläkande Människan när den kom ut för 15 år sedan och blev imponerad av Sannas gedigna kunskaper och erfarenheter som ofta räknas till den alternativa sektorn. Hon är doktor inom immunologi och har också insett värdet av att integrera det holistiska synsättet på människan och hennes hälsa för att kunna njuta av ett mer varaktigt välbefinnande.

Sanna har verkligen insett att det inte är någon bra eller effektiv lösning att satsa stora resurser på att hela tiden åtgärda ohälsa när den redan är ett faktum. Det ger mångfalt mycket mer och besparar ett oerhört lidande om man jobbar förebyggande med att öka medvetenheten på alla plan. Det gäller allt vi konsumerar, från ekologiska matvaror, naturliga produkter för kroppsvård och hushåll till våra relationer och psykiska hälsa i vardagen. Att bli livstids beroende av läkemedelsindustrins preparat gynnar med stor säkerhet den ekonomiska tillväxten men aldrig den enskilda individen.

Sanna Ehdins böcker är inspirerande och ger många konkreta tips som man gärna prövar och tar till sig. Jag ser verkligen fram emot att få läsa hennes nyutkomna bok.