0700-916590 info@halsokraften.se

Behandlingar

Alternativa behandlingar

Jag erbjuder flera olika typer av alternativa behandlingar för både människor och djur.

Horstmannteknik

Har du värk i nacke, axlar, höfter, spända eller överansträngda muskler? Lider du av tennisarmbåge, musarm, återkommande huvudvärk eller har stressrelaterade problem? Sömnlöshet?

Då hjälper jag dig på ett skonsamt och effektivt sätt att komma till rätta med problemet, läs vidare under Horstmannteknik och Horstmann för djur.

Kraniell osteopati

Kraniell osteopati eller kraniosakral terapi lämpar sig för behandling av såväl fysiska problem, smärttillstånd som problem på det mentala planet. Genom ytterst lätt tryck identifierar jag blockeringar och assisterar kroppen till självkorrigering.

Homeopati

Har du allergi, problem med mage/tarm, hormonella obalanser eller hudproblem (t.ex. akne, finnar, eksem, rosacea) gör jag en anamnes och ställer frågor som kommer att leda mig till valet av ett passande homeopatmedel som skall hjälpa kroppen att komma i balans. Läs mer under Homeopati för människa och djur.

Stamcellsaktivering

Den här metoden för stamcellsaktivering utnyttjar en teknologi som inte tillför några substanser till kroppen, endast kroppens egna ljusfrekvenser, sk. biofotoner, används (jämför med aktiveringen av D-vitamin som sker med hjälp av solljuset). Den är mycket effektiv och kan med fördel användas i kombination med mina övriga behandlingar.

Qi-terapi

Jag mäter kroppens energistatus för att lokalisera eventuella obalanser i meridiansystemet. Varje meridian representerar något av kroppens organ (enligt TCM, Traditionell Kinesisk Medicin) och en obalans påverkar naturligtvis även detta organ. Obalanser behandlar jag med smärtfri ljusakupunktur utan nålar, som tillför energi och omfördelar den energi som redan finns där. Detta aktiverar kroppens egna resurser till självläkning. Mer information finns under Qi-terapi.

Kosmetisk akupunktur

Jag ger också kosmetisk akupunktur till dig som vill få en naturlig lyster i ansiktet, öka spänsten i ansiktsmusklerna och minska åldrandets tecken. Som bonus stimuleras också immunförsvaret av behandlingen. Läs vidare under Kosmetisk akupunktur.