0700-916590 info@halsokraften.se

Här nedan beskriver några av mina kunder hur de upplevt behandlingen och vilken effekt den haft. Jag tar gärna emot fler referenser! 

Marie, kraniosakral behandling 2018-06-09

Skön behandling som fick mig att slappna av ordentligt, somnade till lite då och då under tiden som Maria höll på. Har inga svåra fysiska problem, men lite småskavanker här och där. Bland annat en stukad vrist som var svullen. Kan också ha lite svårt att varva ner ibland.

Väl hemma efter behandlingen blev jag extremt trött, blev tvungen att lägga mig och somnade nästan på en gång. Sov mer eller mindre runt och vaknade pigg och utvilad kl 8 nästa morgon. Kände mig alert och utsövd och mådde toppen, lugn och tillfreds inombords. Vristen var mycket mindre svullen och hur jag än vände och vred på foten kände jag knappt av stukningen.

Jag har tidigare fått andra behandlingar av Maria, bland annat Horstmann för höfterna. Har haft ganska stora problem med onda och stela höfter och de har blivit mycket bättre efter behandlingarna. Känner nästan inte av mina höfter längre och kan gå långa promenader vilket var svårt förut.