0700-916590 info@halsokraften.se

Varumärket MARIA ÅKERBERG tillverkas i Frillesås av företaget DERMANORD. Råvarorna är helt igenom ekologiska och kommer från vegetabiliska oljor, örter och växtextrakt.

Produkterna är helt fria från syntetiska tillsatser, mineraloljor och även animaliska tillsatser, varför de också passar bra i kategorin Veganprodukter. Väl utvalda aktiva ingredienser används för att ge djupverkande effekt.

Produkterna är självkonserverande genom väl utvald sammansättning av eteriska oljor och örter med konserverande effekt. På så sätt undviker man att använda kemiska tillsatser med oönskad påverkan på hälsa och miljö.

Majoriteten av förpackningarna är tillverkade av s.k. bioplast som är en sockerpolymer och även dessa produceras i Sverige.

DERMANORDs produkter har funnits på marknaden i 20 år och sortimentet har vuxit avsevärt sedan starten. Såväl kvinna som man och alla åldrar kan hitta passande produkter inom kropps- och hårvård, hudvård och makeup. Inte minst lyxiga spa-produkter är väldigt uppskattade av många kunder. Läs mer om produkterna och se hela sortimentet på www.dermanord.se

Jag har valt att arbeta med just MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics därför att de stämmer överens med min syn på uthålligt företagande och samhälle med minimal negativ påverkan på omgivningen.

Om du är nyfiken eller redan känner till produkterna är du välkommen till Hälsokraften i Alafors för att se vad som kan passa dig, eller om du behöver fylla på någon favoritprodukt. Hör gärna av dig innan så att jag inte är upptagen när du kommer förbi, ring 0700-916590 eller skicka mail till info@halsokraften.se